Frissítő, hideg epres gazpacho

 
A jó kis gazpacho, a hideg a spanyol kánikula leves, nem hiába a kedvenc levese déli barátainknak. Frissítő, zamatos, tele van vitaminnal és rosttal, ráadásul főzni sem kell. Csupán pár szempillantás alatt összeturmixolni a friss hozzávalókat, ami olyan finom zöldségekből áll, mint a paradicsom, uborka, hagyma, a mi esetünkben pedig még eperrel is "fűszerezzük"....
A bejegyzés folytatódik »
 

Fűszeres, friss céklaleves almával és curryvel

Szerettem volna valami nagyon vitamindús, finom és gyors levest. Tavasszal  jól csúsznak a friss hozzávalóból készült levesek, hiszen ilyenkor kevésbé kívánjuk a bonyolult fogásokat és nehéz ételeket. A céklalevesünk...
A bejegyzés folytatódik »
 

Bazsalikomos eper-bébispenót leves

Elkezdett végre érni az eper, úgyhogy lehet kombinálni mindenféle finomsággal. Azt mindenki tudja, hogy az eper bazsalikommal nagyszerű párosítás, no de azt tudtátok-e, hogy az eper bébispenóttal is kiválóan megállja a helyét?...
A bejegyzés folytatódik »
 

Frissítő kókusztejes avokádó krémleves fenyőmaggal

Ilyen meleg napokon a frissítő ételek esnek a legjobban. Estére szerettem volna egy könnyű, hűs,  gyorsan elkészíthető levest. Ami természetesen egészséges és finom is egyszerre. :) Így került ma a kosaramba...
A bejegyzés folytatódik »
 

leves a javából, PARADICSOMOS BAZSALIKOMOS BABLEVES könnyedén

Sziasztok! Nagyon izgatottan osztom meg Veletek az blog első bejegyzését, egy végtelenül egyszerű, laktató, mégis szuper finom és egészséges bablevest, igazán eltérően a megszokottól. Ha bableves, akkor elsőre mi is jut az...
A bejegyzés folytatódik »

termeszetesboldogsag

blogavatar

Természetes Boldogság, avagy Természet és Boldogság. :) Mindkettő megállja a helyét a blog célját tekintve. Szeretnék megosztani a kedves olvasókkal olyan egyszerű és gyorsan elkészíthető természetes, élvezetes ételeket, amelyek hozzájárulnak a mindennapi boldogságunkhoz és egészségünkhöz. Az igazán jó étel az élet maga, minél több finom és különleges ízzel fűszerezzük az étkezésünk, annál több élménnyel és élvezettel gazdagítjuk az életünk. Az ételek mellett szeretnék a természetnek, kirándulásoknak és utazásoknak is egy kis helyet adni, hiszen az étkezésen túl is gyönyörű a világ.

Facebook

Utolsó kommentek