Frissítő, hideg epres gazpacho

 
A jó kis gazpacho, a hideg a spanyol kánikula leves, nem hiába a kedvenc levese déli barátainknak. Frissítő, zamatos, tele van vitaminnal és rosttal, ráadásul főzni sem kell. Csupán pár szempillantás alatt összeturmixolni a friss hozzávalókat, ami olyan finom zöldségekből áll, mint a paradicsom, uborka, hagyma, a mi esetünkben pedig még eperrel is "fűszerezzük"....
A bejegyzés folytatódik »
 

Friss epres, puha piskóta gluténmentesen

Nem vagyok nagyon sütimester, de alkalomadtán szeretek én is valami kis könnyű és gyors finomságot összedobni. Hétévégén szedtünk friss gyümölcsöket, úgyhogy a csemegézgetésen túl megmaradt eprek süti sorsra jutottak....
A bejegyzés folytatódik »
 

Bazsalikomos eper-bébispenót leves

Elkezdett végre érni az eper, úgyhogy lehet kombinálni mindenféle finomsággal. Azt mindenki tudja, hogy az eper bazsalikommal nagyszerű párosítás, no de azt tudtátok-e, hogy az eper bébispenóttal is kiválóan megállja a helyét?...
A bejegyzés folytatódik »

termeszetesboldogsag

blogavatar

Természetes Boldogság, avagy Természet és Boldogság. :) Mindkettő megállja a helyét a blog célját tekintve. Szeretnék megosztani a kedves olvasókkal olyan egyszerű és gyorsan elkészíthető természetes, élvezetes ételeket, amelyek hozzájárulnak a mindennapi boldogságunkhoz és egészségünkhöz. Az igazán jó étel az élet maga, minél több finom és különleges ízzel fűszerezzük az étkezésünk, annál több élménnyel és élvezettel gazdagítjuk az életünk.

Facebook

Utolsó kommentek