Afrikai harcsa szezámos ázsiai pácban, spenótos-gombás pirított tésztával és cukkini lepénnyel
2019. 03. 07. 13:54Kommentek (0)
Egy változatos, finom hal ebéd vagy vacsora mindig jó, főleg ha olyan köretekkel van kombinálva, amik egészségesebbnél egészségesebb hozzávalókkal stimulálják az ízlelőbimbóinkat.
Az afrikai harcsa ideális választás, ha nem szeretnénk sokat pepecselni a konyhában. A nagy áruházakban frissen, bőr- és szálkamentesen kapható és pikk pakk elkészíthető. Íze...
Gombával-sajjtal sült tarja szeletek sütőtökös rizottóval
2018. 10. 19. 15:05Kommentek (0)
Itt van az ősz, itt van újra. Elindult a sütőtök mánia. Sütőtök mindenhol, minden mennyiségben és formában. Én is igyekszem az elkövetkezendő hónapokban több sütőtököt, sütőtökös finomságot készíteni,...
Friss, pikáns sárga rókagombás fusilli csirkemell csíkokkal
2018. 06. 19. 21:00Kommentek (0)
Hétvégén a csodálatos Erdélyben jártunk és hazafelé a Királyhágó környékén útszéli árusoktól gyönyörű friss sárga rókagombát vettünk.. viszont most nem Erdélyi módra, gombapaprikás puliszkával készült...
Rukkolás mozzarellával és fenyőmaggal töltött, baconbe göngyölt malaccomb szeletek pirított fokhagymás gombával
2018. 05. 18. 10:01Kommentek (0)
Húúha!! Hoztam egy olyan bombasztikusan finom receptet, aminek már csak a gondolatától is összefut a nyál a szánkban. Egy igazi malacos férfi eledel kicsit nőiesen könnyebbé téve rukkolával és gombával. Mivel a...
Utolsó kommentek