Szezámmagos kéregben sült tonhal steak spenóttal, avokádó-mangó salátával
2018. 05. 31. 15:51Kommentek (0)
Életem egyik legjobb fogását tavaly ettem a lenyűgöző portugál Azori-szigetek fővárosában, Ponta Delgada-ban. A portugálok egyik kedvenc fogása a tonhal, amit frissen fognak és helyi specialitásként szezámmagos kéregben sütnek. Végtelenül egyszerű, mégis annyira finom, hogy az első harapás után azt mondtam, ez egy álom, mintha a mennyországban vacsorázánk....
Fogasfilé gyömbéres édesburgonyával, bébi spenóttal és zöld spárgával
2018. 05. 03. 14:57Kommentek (0)
Az egész úgy indult, hogy nagyon szeretem az édesburgonyát. Sokkal jobban, mint a hagyományos társát. Az édesburgonya ráadásul rendkívül sok ásványi anyagokat tartalmaz, mint például a kalcium, vas, magnézium, mangán,...
Utolsó kommentek