Frissítő, hideg epres gazpacho
2018. 05. 27. 19:08Kommentek (0)
A jó kis gazpacho, a hideg a spanyol kánikula leves, nem hiába a kedvenc levese déli barátainknak. Frissítő, zamatos, tele van vitaminnal és rosttal, ráadásul főzni sem kell. Csupán pár szempillantás alatt összeturmixolni a friss hozzávalókat, ami olyan finom zöldségekből áll, mint a paradicsom, uborka, hagyma, a mi esetünkben pedig még eperrel is "fűszerezzük"....
Friss epres, puha piskóta gluténmentesen
2018. 05. 21. 18:06Kommentek (0)
Nem vagyok nagyon sütimester, de alkalomadtán szeretek én is valami kis könnyű és gyors finomságot összedobni. Hétévégén szedtünk friss gyümölcsöket, úgyhogy a csemegézgetésen túl megmaradt eprek süti sorsra jutottak....
Bazsalikomos eper-bébispenót leves
2018. 05. 12. 10:57Kommentek (0)
Elkezdett végre érni az eper, úgyhogy lehet kombinálni mindenféle finomsággal. Azt mindenki tudja, hogy az eper bazsalikommal nagyszerű párosítás, no de azt tudtátok-e, hogy az eper bébispenóttal is kiválóan megállja a helyét?...
Utolsó kommentek